vineri, mai 29, 2009

Uneori uitam ca "EU" nu e totul!

Aş vrea să împărtăşesc cu voi câteva filmuleţe care pe mine mă motivează foarte mult şi care mă ajută să îmi amintesc ceea ce este cu adevărat important şi ceea ce vreau eu să fac pentru a mulţumi Naturii pentru ceea ce sunt eu astăzi şi pentru tot ce am primit în viaţa asta.

Mi-ar plăcea foarte mult să vă uitaţi la toate aceste filmuleţe şi, dacă simţiţi nevoia, să mai căutaţi altele relaţionate.

Acordaţi câteva minute unor realităţi!Dacă v-au impresionat suficient de mult, lăsaţi un comentariu cu părerea voastră despre filmuleţe şi subiectele abordate...
Mulţumesc!

4 comentarii:

Sonia-Simona spunea...

Ti-am citit blogul de cate ori am avut timp, si mereu m-a impresionat.Astazi, m-a surprins ideea si intentia,nu credeam ca exista persoane interesate de ceea ce se intampla cu oamnenii care intr-adevar se lupta pentru supravietuire.mi place foarte mult ceea ce scrii, sa ca te sfatuiesc sa-mi mai trimiti din cand in cand o invitatie pentru lectura...multam fain.Tot Sonia, :)

Sonia Bercuci spunea...

Sunt foarte atenta la ce se intampla in jurul nostru si mereu am in cap cate un plan de "atac". mi-am jurat ca voi merge in Africa, cat de curand, cu asociatia. Probabil am trait cateva din vietile anterioare pe pamanturile acelea.
Multumesc foarte mult ca imi citesti gandurile si poate facem ceva pentru copiii care au nevoie de noi, oriunde in lume. PS: pare greu, imposibil dar granitele sunt fixate doar de noi... putem lua usor o radiera si sa le stergem de cate ori simtim nevoia.
>:D<

sonia spunea...

And the third Sonia in a row says: este minunat ca intr-o lume total ego-centrata, mai exita oameni care se gandesc si la cei care o duc poate de o mie de ori mai rau decat noi. Mult succes cu plecatul in Africa si fie ca acolo sa gasesc exact ceea ce cauti. Spor!

Alina spunea...

e bine că ne mai aminteşte, din când în când, cineva, de cum stau de fapt lucrurile... ;-) mulţumesc Sonia!