duminică, noiembrie 01, 2009

Come As You Are

Da, am ascultat Nirvana live! Aseara...

De 2 saptamani ma zbat in proiecte pentru asociatie, pentru master si pentru cariera mea in educatie... si ca o pauza meritata pe deplin, atat week-end-ul trecut, cat si week-end-ul asta am avut 2 surprize placute si care m-au luat 1000% prin surprindere...

Saptamana trecuta, in frumoasa Timisoara am ascutat Snowgoons... pana la finalul concertului lor...am ramas fara cuvinte, si asta era undeva pe la 3-4 dimineata. Faini oameni (si aici ma refer doar la DJ Illegal si la DJ Waxwork - prietenii stiu de ce :P), faina muzica, super faina experienta!!


Si cum ziceam...am ascultat Nirvana live, aseara in Roland Garros (Cluj-Napoca)...piese Nirvana cantate de catre cei de la Nimfonia (HU) intr-un concert October Tour - Masterpiece (tribute to Metallica - RO) & Nimfonia.

Nu am plecat de acasa cu gandul ca ii voi asculta pe Hetfield sau pe Kurt Cobain, insa tot concertul asta a fost o surpriza placuta...piesele Metallica mi-au adus aminte de anii de facultate, de toti prietenii mei care asculta cu sfintenie piesele lor [ce mai faci Mariana? :) ], de zilele de miercuri din A, iar piesele Nirvana m-au lasat fara cuvinte... e greu sa aduci tribut trupei asteia, mai ales cand vocea lui Cobain este atat de speciala, insa Nimfonia a fost cu mult peste asteptari... a fost pentru prima oara cand am ascultat piese Nirvana live cu sentimentul ca ascult o caseta Nirvana....un concert fain!

Niciun comentariu: