miercuri, februarie 17, 2010

speachless

Cristi s-a nascut in noaptea dintre 17 si 18 februarie 1984. Desi a venit pe lume la 20 de minute dupa ora 12 a fost trecuta ca data a nasterii ziua de 17.
Noi, familia, l-am sarbatorit mereu pe 18 pana acum multi ani cand el s-a hotarat ca mai bine sarbatoreste pe 17 (ziua coincidea cu o zi de nastere a unei persoane dragi in copilaria lui). Asa s-a ales cu 2 zile "de nastere".

Astazi Cristi ar fi implinit 26 de ani si nu stiu exact ce sa zic si ce sa cred. Simt totusi ca zilele de 17 si 18 ale fiecarei luni din viata mea vor purta amprenta lui...pentru totdeauna...

Sper ca esti bine frate drag! Te iubesc enorm!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Eram prieten cu Cristi de multi ani si am aflat numai curand de trecerea lui in nefiinta. A fost un soc, eu fiind plecat in State de 4 ani. Un la multi ani si din partea mea. Nu mai stiam nimic de viata lui, ca in momentul in care te prind grijile, nici d capul tau nu mai stii...stiu doar ca o iubea mult pe Angelina:)) si ca isi dorea sa o intalneasca pe o fata, Lara, de kre imi vb uneori. sper ca a reusit. odihneasca-se in pace!