sâmbătă, martie 27, 2010

mai

Nu stiu de ce il tot intrebam pe Damian care este luna lui preferata. Fara sa-mi dau seama, l-am intrebat de vreo 3 ori intr-o perioada nu foarte mare de timp. Si dupa fiecare raspuns primit imi dadeam seama ca adresasem intrebarea lui dar era menita sa-mi dea mie ocazia sa spun cat de mult imi place luna mai. Stiu ca o data l-am intrebat in dormitor asta si alta data in bucatarie. De ambele dati eu priveam visator pe geam si asteptam sa spuna cat mai repede ca sa-i pot face declaratia mea de iubire pt mai.

Mai...mai pentru ca atunci e primavara si e vara. Mai pentru ca iubesc tricourile si bluzele descheiate. Mai pentru ca iubesc verdele ala crud. Mai pentru ca se simte izul de vacanta si totusi studentii sunt in sesiune iar mie imi place sesiunea caci ma face sa ma simt activa. In sesiunea din mai aveam de cele mai multe ori proiecte sau examene mai faine decat in februarie, prilej de munca faina, de lucru pe echipe, de stat la povesti intre orele de lucru intens.

Mai pentru ca incep concertele in aer liber, pentru ca poti sa stai sa privesti cercelusii hand-made fara sa-ti fie frig si sa te grabesti. Mai pentru ca esti mai aproape de natura. Pentru ca atunci imi vine sa ies cu patura pe iarba, oriunde as fi.

Iar acum...mai pentru ca mai imi aduce 2 proiecte dragi. Am scris 2 proiecte de suflet pentru AIDA si amandoua au finantare TIA. Mai pentru ca abia astept educatia nonformala si entuziasmul proiectelor. Oameni noi si oameni vechi, idei inovatoare, experiente de invatare.

Mai...e ca un rasarit de viata pentru mine!

Un comentariu:

Cel mai deschis blog spunea...

soni>:D<:*tare blog;)