sâmbătă, octombrie 02, 2010

5 grade

De vreo 5 ani am dezvoltat o pasiune pentru imagini...nu doar fotografie ci imagini. Le caut obsedant in anumite stari...de plictiseala - si de nevoie de inspiratie si de stimulare a mintii, de tristete - cu nevoia de a fi mai bine, de entuziasm - cu nevoia de a gasi o modalitate de a-l exprima... da, imaginile sunt importante pentru mine! In curand o sa am nevoie de un nou hdd sau mai bine de o super imprimanta care sa-mi permita sa le imprim toate pe hartie desi majoritatea sunt deja imprimate in mine, in mintea mea, in inima mea.

De o saptamana incoace am mers din link in link, dintr-un cuvant cheie intr-altul. Am strans intr-o saptamana inca 915 imagini, imagini care m-au inspirat pentru noi postari pe blog, pentru noi proiecte AIDA, pentru noi momente bune de trait. Unele dintre ele ma fac sa visez departe si imi dau senzatia ca departele e mult mai aproape si ca trebuie sa ma pregatesc. Altele ma motiveaza pentru acum si altele sunt ca niste amintiri, ca amintirile mele desi imaginile, oamenii si locurile imi sunt straine. Imaginile astea sunt pentru mine mai mult decat o mie de cuvinte si nu am sa dau un alt numar pentru ca nu reflecta oricum nimic.

...Si pentru ca imaginile graiesc cu cele mai adanci locuri din mine si pentru ca un blog este un jurnal, jurnalul meu, m-am gandit sa public zi de zi imaginea ce imi va descrie ziua... insa nu stiu daca sa scriu dimineata si sa aleg o imagine atunci sau sa scriu la final de zi... si ma gandesc la asta deoarece legea atractiei si gandirea pozitiva la mine se imbina foarte bine in a crea o zi frumoasa - ceea ce da un plus ideii de "postez la inceput de zi". Dar ce frumos e sa faci rezumatul unei zile cu o imagine! Cat de expresiva poate ea fi!

Acum e usor...e trecut de miez de noape si alegerea e evidenta :) (ps: pentru mine e o noua zi doar dupa ce dorm)

...Da...azi am fost la cursuri (clujenii mereu se grabesc sa inceapa scoala - si mie asta nu-mi displace acum deloc) - al doilea curs deja de la maserul cel nou. Cursurile dureaza 3 ore si sunt destul de concentrate ceea ce e minunat pentru ca inseamna ca am de ce sa fiu prezenta in sala. Deja din 2 cursuri am invatat o multime de lucruri de existenta carora nici nu banuiam. Toate ca toate..cursurile de sambata dimineata, intr-o zi foarte friguroasa poate conduce la confuzii: unde sunt, ce zi e, oare patul mai e cald, oare nu pot sa merg acasa sa beau o ciocolata calda de sub patura? Noroc cu cele 3 ore...prima am dormit-o (desi am pedalat in viteza pana la facultate) asa ca au ramas cele 2 ore normale :)) Dupa mersul cu bicicleta pe 5 grade, o sala de curs racoroasa am dat de caldurica din casa bunicilor :D unde totul parea primitor, ca o zi de week-end (desi inca nu-l simteam ca doar fusesem la scoala). Si dupa vizita neprogramata am stabilit o plimbare pana in Iulius Mall unde stiam ca-i voi gasi pe voluntarii Little People (e a doua zi in care ma imbrac in galben, dupa ce acesti voluntari minunati m-au facut mult mai constienta de faptul ca lucrurile mici pot face diferente mari). M-am bucurat foarte mult sa-i vad misunand ca furnicutele peste tot si m-am bucurat ca sunt atatia oameni motivati de la care am de invatat... Dupa mici cumparaturi casnice am pedalat fuguta catre casa unde pisica ne astepta torcand...la fel de calduros ca in poza mea... A fost o zi foarte friguroasa dar eu m-am gandit clipa de clipa la caldurica, la o zi de lenevit cu o carte, cu o ciocolata calda sau cu un laptop...orice numai sa fac ceva si totusi sa nu fac nimic.

Revin maine.. pe dimineata :)

Niciun comentariu: