vineri, decembrie 24, 2010

Christmas pics


Sunt momente cand imi mai pierd entuziasmul Craciunului. Uneori simt ca parca nu mai simt. Iubesc Craciunul si am spus asta de cate ori am avut ocazia. As putea chiar sa spun cu toata sinceritatea ca un Craciun linistit, la caldurica, alaturi de cei pe care-i iubesc, facand "nimicuri" gen un joc de remy sau scrable cu un pahar de vin rosu sau...mai bine de atat o cana de vin fiert cu multa scortisoara, asta dupa ce as fi mancat macar 2 ciocolate cu alune si macar 4-5 portocale ete un ideal de viata pentru mine.


Cand ma gandeam de-a lungul vietii mele la ce-as vrea sa mi se intample in viitor, cum as vrea sa fie familia mea sau concediile (adica in acele momente cand visez cu ochii deschisi) visam un astfel de Craciun. De prea putine ori mi-a iesit insa asta nu inseamna ca nu ma straduiesc an de an. Si un bun catalizator pentru asta este "intoxicarea" (in sensul cel mai pozitiv) cu filme de Craciun (care abunda acum pe tv mai mult ca in oricare an), cu muzici de sezon (si nu doar colindele romanesti), cu personalizarea calculatorului de la desktop la winamp si tema de browser, cu fotografii din cele mai "calduroase" si evident...multe decoratiuni pt. bradut si casa.

Pana la urma cred ca despre asta este "spiritul de Craciun". Indiferent de cat de rau ti-a fost anul si indiferent de cat de proasta iti este ziua, straduieste-te. Si eu trebuie sa invat sa ma straduiesc mai mult. :) Ca doar e Ajunul!Si iata si parte din "catalizator" :p


Niciun comentariu: